Gissa fotbollslaget

Allsvenskan har nått sitt slut, och i år har Malmö FF krönts till mästare för 23 gången. Tyvärr gick inte allt lika enkelt som de nog hoppats på, eftersom rivalerna AIK utmanade dem ända till slutet. Inför nästa säsong kan du betta på fotboll med Betfair och visa ditt stöd för såväl den inhemska divisionen som för de största europeiska och internationella ligorna.

AIK är en historisk klubb som grundades redan 1891. Hemmaarenan i Solna, Friends arena, har plats för hela 54 000 personer. Därför är det inte så konstigt att de har många fans som tillsammans bidrar till att skapa en fantastisk stämning i det stora publikhavet.

Under åren har AIK förstås samlat på sig en hel del ärofyllda vinster. Några exempel på detta är en vinst i Supercupen, åtta vinster i Svenska cupen, en vinst i Superettan, och 12 vinster i Allsvenskan. Den senaste säsongen visade ett imponerande prov på deras bedrifter, och förhoppningsvis kommer de kunna utmana Malmö om titeln nästa gång. Faktum är att de, med sina 57 poäng och 30 matcher, bara hamnade sju poäng bakom mästarna Malmö. Har du bra koll på dessa svenska topplag? Spana in vårt quiz och se om du kan identifiera de olika lagen med hjälp av deras klubbmärken!